20 april, 2024

Dagens: Naval Blue

Blå ögonskugga går inte att misslyckas med, jo, det går om man fesar med babyblått =) Men riktigt mörkt glitterblått är baaara tjusigt! Men jag måste klippa mig! Iofs blev håret helt platt idag eftersom jag badade med kokosfett idag…

Grundade med UDPP och svarta Black från Face (som vanligt, fäster ju så bra i den!). Ska berätta mer om borstanvändandet imorgon, men i sort sett använder jag bara min TINte-borste och målar upp till globlinjen. Därefter tog jag Mac-pigmentet Naval Blue över hela ögonlocket. Orkade inte blanda flera olika färger idag tyvärr. Under ögat tog jag ett annat Mac-pigment som heter Blue. Blev snyggt med kontrasten tycker jag, även om det inte syntes så mycket.

Svart eyeliner från Maybelline samt mascara från samma märke som jag fick av mamma. Håller med dig mamma, den är usel! Men ska testa den ett tag till innan jag skriver någon recension. Men varför döper man en mascara till Volume när det inte händer ett dugg på den fronten?

Läppglanset är från Face och heter Jasmine. Riktigt trevligt litet glans till konsistensen och smaken. Gillar Face glans faktiskt!

Glöm nu inte att rösta i min poll ni som inte gjort det redan! :D

4 tankar på “Dagens: Naval Blue

Kommentarer är stängda.