Idag besökte jag och min kusin Colinette Nimis vid Kullaberg. Fantastisk plats, vilket jobb! Tog massor med bilder som ni kommer få se framöver.

Men ja, jag är tydligen en olycksfågel. Jag klev på en instabil sten och vred knät ur led, när jag sedan blev liggande var knät fortfarande ur led så det svullnade rejält. Nimis ligger ju väldigt otillgängligt så det blev full utryckning med brandmän, räddningsbåt och ambulanser. De fick söva mig för att kunna dra upp mig och få knät i led igen innan de kunde få upp mig i båten och till ambulansen i Arild.

Nu väntar jag på ortopedläkaren och röntgen. Mår bra iaf trots smällen i huvudet.

imageimageimageimage

  1. Fy fan…rent utsagt! Maximal otur och riktigt oturligt med tanke på ditt jobb. Hoppas det inte är så illa som det kan bli…

  2. Åh, herregud! Jag håller tummarna att läkningsprocessen blir snabb och smidig. Lite imponerande ändå hur cool du verkar trots allt, jag hade varit ett hispigt vrak om det hänt mig. ;) Kram på dig!

    • Tack så mycket! Ja, jag har ju varit med om samma knäskada förut och vet efterspelet. Och just att inte stressa upp sig vid en olycka är ju rätt viktigt =) Kram!

Comments are closed.