24 april, 2024

Olycksfågel

Idag besökte jag och min kusin Colinette Nimis vid Kullaberg. Fantastisk plats, vilket jobb! Tog massor med bilder som ni kommer få se framöver.

Men ja, jag är tydligen en olycksfågel. Jag klev på en instabil sten och vred knät ur led, när jag sedan blev liggande var knät fortfarande ur led så det svullnade rejält. Nimis ligger ju väldigt otillgängligt så det blev full utryckning med brandmän, räddningsbåt och ambulanser. De fick söva mig för att kunna dra upp mig och få knät i led igen innan de kunde få upp mig i båten och till ambulansen i Arild.

Nu väntar jag på ortopedläkaren och röntgen. Mår bra iaf trots smällen i huvudet.

imageimageimageimage

22 tankar på “Olycksfågel

  1. Fy fan…rent utsagt! Maximal otur och riktigt oturligt med tanke på ditt jobb. Hoppas det inte är så illa som det kan bli…

    1. Ja, extrem otur och så himla trist :( Det var ju inte brutet iaf men nu så här en månad senare börjar det bli jobbigt…

  2. herreguuud vilken otur du har!! stackare!! hoppas det blir bra fort och sen får du hålla dig på platt mark tills denna otur tar slut :-) kram

  3. Ingen bra dag du verkar ha haft, tur att det inte blev värre om man nu kan skriva så. Hoppas du återhämtar dig snabbt!

  4. Åh, herregud! Jag håller tummarna att läkningsprocessen blir snabb och smidig. Lite imponerande ändå hur cool du verkar trots allt, jag hade varit ett hispigt vrak om det hänt mig. ;) Kram på dig!

    1. Tack så mycket! Ja, jag har ju varit med om samma knäskada förut och vet efterspelet. Och just att inte stressa upp sig vid en olycka är ju rätt viktigt =) Kram!

Kommentarer är stängda.