nubar-hotgreen-1

Hej och välkomna till ännu ett inslag i vår serie Grön Onsdag! Idag ska vi återigen njuta av alla gröna skönheter som finns där ute! Är du med? Skriv en kommentar i detta inlägg, detta oavsett om du är med via din egen blogg, instagram eller twitter.

Idag vill jag visa er ett grönt neonlack från Nubar. Neon hör ju sommaren till och nu när vi börjar närma oss slutet av denna underbara sommar får jag väl ta och drämma till med ett neonlack bara för att! Detta är Hot Green, från Hot Collection från Nubar. Massor med fina neoner i den kollektionen minsann, inte minst denna. Hot Green är ett krämlack, torkar ganska matt men inte så matt som neonlack brukar göra. Tyvärr hade det inte torkat helt som ni ser innan jag tog bilderna, kladd kladd…

Jag har använt tre ganska flödiga lager, formulan är ganska jellyish men inte fullt så skir. Men som alltid med Nubar är den lättmålad och enkel att få snygga kanter. Jag gillar Nubar, missa inte Nubar på Nailmail i november! =)

Nåja, jag hoppas att detta neonlack verkligen väcker er till liv idag! Vad tycker du om det?

Och är du med idag?

nubar-hotgreen-2nubar-hotgreen-3nubar-hotgreen-4nubar-hotgreen-5nubar-hotgreen-6

  1. Jag är gärna med :) Är helt ny i bloggvärlden, och detta är min första temadag,så säg gärna till om jag gjort något galet…
    Tack för en toppenblogg förresten Karin!

  2. Åh min låda så snyggt!
    Jag är med idag! Är lite sen men håller på med inlägget nu! Jag bjuder på ett depend holographic nr 2035.

  3. Älskar detta lacket! Har bara ett Nubar men fler ska det bli! :)
    Jag är med idag, i sista stund blev det ett inlägg. ;-)

  4. Åh.. Sitter och läser ifatt gamla blogginlägg och såg det här nu.. Det fick ju mig att vakna till här på jobbet i alla fall – snyggt! Jag gillar neon.. Det här är dock för mörkt för att matcha klockan, så jakten på det där perfekta, ljusgröna neonlacket går vidare…. =)

Comments are closed.