28 mars, 2024

Nubar är verkligen bra!

Jag vet att ni inte kommer ta detta som en objektiv recension, men jag måste bara säga att jag älskar verkligen Nubars lack! Jag har aldrig varit med om lack som torkat så fort och som håller så länge!

Jag fick förut sitta med tassarna i vädret hur länge som helst för att vara säker på att inte få märken på lacket eller förstöra mitt omsorgsfulla arbete. Det kunde ta timmar att fixa så jag drog mig alltid för att lacka om. Med Nubar kan jag ta en halvtimme och det är klart! Då inkluderar jag att ta bort det gamla, fila och pilla, lägga grundlack, lacka 2-3 lager lack och slutligen topplack. Efter en halvtimme är det torrt och jag kan göra nåt annat. Helt fantastiskt!

Och det säger jag inte bara för att Helén läser min blogg, hon har även läst i andra bloggar som inte lyckats lika bra som jag har. Nåt att tänka på är inte ta för tjocka lager och att inte lacka topplacket ovanpå lack som inte riktigt torkat än.

Lycka till iaf ni som får eta Nubarlack idag! Jag har aldrig varit så nöjd förut!

9 tankar på “Nubar är verkligen bra!

  1. Hoppas mitt paket med Nubar kommer hem idag.. Jag håller tummarna :)

    Elinas senaste bloggpost: Har gjort årets bra händelse nyss..

  2. Ehm, ditt paket är inte skickat än. Jag tror nog vi får iväg det före 8 ikväll. Du lär ha det imorgon.

  3. Fick mina idag ( vamp) – har tre naglar provlackade på vänsterhanden- ett lager av vart lack-det röda täcker hur fint som helt på ett drag-de andra två får jag ta ett varv till på sen!

    //SoPs senaste bloggpost: ;-)

  4. Ja men då så.. Då va d inte konstigt att det inte kommit än :) Längtar efter packen nu.. ska bli kul :)

    Elinas senaste bloggpost: Grattis Johan 25 år

  5. Jag skulle verkligen verkligen verkligen vilja köpa Nfu Oh lack, men har ingen aning om vartifrån man kan köpa. Har bara hittat nått ställe i Nya Zeland och det verkar rätt krångligt att köpa därifrån. Har du något bra tips eller skulle jag kunna handla genom dig?

  6. Elina: Nej, ledsen för det. Men imorgon lär du bli glad iaf!

    Fru Choklad: Du kanske kan handla via mig, har inte riktigt bestämt mig än. Är du inte kund i Nailmail så blir det med postförskott såklart. Men annars finns det en shop både i Tyskland och Estland som säljer NfuOh. Sök på NfuOh här i bloggen, finns länktips i kommentarerna.

  7. Är så nöjd med Nubarlacken, har visserligen bara provat ett av dem, men nyansen på de andra är ju också såååå snygga! När jag var in på en butik idag tog kassörskan tag i min hand, snacka om att jag blev förvånad, men hon blev bara tvungen att kolla in lacket. Så det var helt okej för min del!

    Längtar efter Essie lacken nu, frågan är hur många lack man kan ha i en samling utan att det verkar alltför nördigt :-)

  8. Ida: Wow va roligt!!!! Det är ett riktigt gott betyg! Berätta du om Nailmail? Du får gå förbi med ett visitkort, hehe ;)

Kommentarer är stängda.