Ungefär så här cool var jag! *not*

Ungefär så här cool var jag! *not*

Idag och imorgon är jag en riktig arbetare! Ok, alla med ett jobb är arbetare, men nu är jag en riktig blue-collar-girl! Oj vad ovan jag är vid att ens röra på mig, än mindre lyfta och bära. Självklart åt jag en riktig arbetarlunch idag också, raggmunk med fläsk. Mums! Hoppas jag förbrände mer fett än lunchen innehöll iaf! :P Jag såg helt förjävligt ut dessutom, utan smink och håret uppsatt med hårnålar och solglasögon mot den starka vårsolen.

Nåt som var grymt roligt var när chefen ringde och frågade hur det gick och sedan frågade:

”hur går det med naglarna?”

Det roliga är att mina naglar har hållt för ansträngningarna idag! Inget avskavt nagellack eller trasiga naglar. Tror nog att det är bättre att ha lack på naglarna än inte även vid kroppsarbete.

Trött är jag iaf och jag tror nog det blir tuffare imorgon, med träningsvärk och även en längre dag.

Comments are closed.