orly-gumdrop-1

Varmt varmt välkommen till veckans Gröna Onsdag! Lite kylslaget ute just nu, så då är väl värmen här inne hos mig något du kan njuta av en stund? Är du med och visar grönt idag? Lägg till din länk nedan, gärna före 21 så jag hinner utan problem =)

Vad tycker du om detta lack? Rösta här![rate]

Idag vill jag visa er ett lite tveksam lack, jag har tom taggat det som Färg: turkos. Turkost är godkänt i dessa temadagar även om jag också hellre vill visa er rena gröna nyanser. Men Orly – Gumdrop är fint ändå tycker jag, en härlig lite smutsig turkos nyans med en härlig finish. Jag gillar den här nyansen som ni kanske redan vet.

Här är det mest sannolikt två lager, Orly har bra formula och bra pensel och det märks på resultatet. Tyvärr är det kanske lite kalkigt, vilket ger en aning ostadiga kanter längs nagelbanden. Men i övrigt torkade det hyfsat snabbt och utan att bli valligt.

Väldigt fin nyans, ingen superfavorit men inte så illa. Vad tycker du om detta? Rösta ovan och ge mig din åsikt bland kommentarerna. Och glöm inte att delta! Ni var inte så många förra veckan tyvärr..


English: Orly – Gumdrop, more turquise then green but a nice color and formula. I like Orly.

orly-gumdrop-2orly-gumdrop-3orly-gumdrop-4orly-gumdrop-5orly-gumdrop-6

[inlinkz_linkup id=392117 mode=1]

  1. Själv är jag väldigt förtjust i turkosa nyanser, mest de som drar mot grönt men de som drar mot blått är också fina. Så nog tycker jag att man kan ha turkost om det är en nyans som drar mot grönt på en grön onsdag. :) Är med idag, men inte är mitt lack lika fint som Gumdrop!

  2. Tja, kanske lite mer blått än grönt egentligen, men så länge det är snyggt spelar det ju mindre roll.. ;) Vädret här är ruskigt så vår är defintivt välkommet. Mitt lack är väl kanske ganska långt ifrån det vårigaste jag kunde hitta, men ändå ganska snyggt faktiskt.
    Jag tog mig friheten att lägga till Lindas bidrag också..

  3. himla fin turkos nyans!

    Här nere i Skåne har också varit råkallt idag. Så trist! Jag har himla ont om gröna manikyrer att bjuda på, så jag är med med ett öga idag igen :)

Comments are closed.