Denna lip- och cheek-stain från The Body Shop köpte jag för något år sedan, men jag såg att de finns nu också. Den fungerar precis som Benefits stain, det är helt enkelt en vätska som färgar läppar och kinder röda men ger ingen glans eller balsameffekt. Perfekt under ett glans tex eller ett vanligt lypsyl.

Jag upplever alltid en viss irritation på läpparna då jag använder denna, vet inte riktigt om det är en reaktion på nåt ämne eller vad det kan vara. Men det torkar snabbt och ger sedan en väldigt snygg röd färg som sitter som berget. Jag brukar normalt ha på ett gloss efter stainet, men nu ville jag ju visa hur det ser ut utan. Se även min Dagens nedan så ser ni också hur det ser ut.

Helt klart värt att ha ett stain hemma, så har du inte råd eller möjlighet att köpa Benefits är denna minst lika bra! Precis när jag hade köpt denna var den lite jobbig, eftersom den var så fylld att det ibland stänkte när jag drog upp svampapplikatorn, nu är det lite mindre kvar så då läcker den ju inte längre. Men tänk på det om ni köper denna, var försiktig!