Dagens är önskad av Sofia! Hon ville ha en orange och blå mejk, lite annorlunda blev det men ändå… Lite mer inspirerad idag och det känns bättre med en glad färg också.

Denna är grundad med Face Dignity, sedan har jag bara använt skuggor från en av H&Ms avlånga paletter. Tror denna är den med leopardmönstrat lock med lite djungelfärger. I den inre ögonvrån har jag så den oranga skuggan, i den yttre en teal-färgad som jag förstärkte med lite mer turkosteal från en annan H&M-palett. Under ögat en lila skugga från den tidigare paletten. Svart kajal och mascara. Färgerna är lite mörkare än vad det syns på bilderna…

Nu är jag på jobbet igen, hoppas det funkar idag! Tog med blomkål som jag ska mumsa på till rasten. Synd jag inte har nån guacamole att doppa i!

  1. Underbart! Vad fint det blev, tänk att du kunde lyckas med denna färgkombination också. Den oranga färgen blev jättebra. En riktigt Fantaburkslook!

  2. Haha, klart jag kunde! Färgerna är lite starkare irl dock… Så den är mer orange än vad bilderna visar.

  3. Annorlunda och snyggt! har du lust att visa lite bilder på dina paletter? Det vore kul, tycker jag som är en riktigt palettgalning =)

Comments are closed.