nailmail-logo1Det är snart den 15:e mars, dagen då jag stoppar alla ändringar av Essie. Vill du göra en ändring av de lack du vill ha måste du maila mig innan dess, likaså om du vill hoppa över denna månads lack eller om du vill bli ny medlem. Anledningen till detta är att jag vill undvika att hamna i samma sitaution som förra gången då jag fick flytta Essie.

Maila mig på nailmail@vackerunderbar.se om du vill ändra dina lack som sagt! =)

Jag hoppas också att jag snart får resten av Nubar-lacken. Känns inte alls bra att så många av er får vänta, men ni får dem åtminstone med a-post denna gång! Jag hoppas ni förlåter mig kära kunder…

Läste på en blogg en tjej som fått Edgy-paketet och var jättemissnöjd. Har säkert mens på g för jag blev superledsen… Suck, get a thicker skin girrrl!!

 1. Nubar edgypaketet? Det såg ju hur läckert ut som helst tycker jag!
  Ta inte åt dig, alla kan ju inte ha lika bra smak som du…..;)
  Om jag inte har fått paket idag är jag en av dem som får vänta….?

 2. Lina: Nej jag vet, men jag tar åt mig för jag vill ju göra alla nöjda…
  Tyvärr är du nog en av dem som får vänta om du inte fått det idag :( Förlåt…

 3. Den som väntar på något gott….Peacock feathers har jag dreglat efter sen hmmm i september tror jag så jag klara av att vänta lite till. Ha du inget dåligt samvete över det du!

 4. Lina: Ja du kommer ju få det iaf, även om det kanske dröjer till nästa vecka. Känns så dumt bara.

 5. Men du.. Jag har skrivit ett svar på din kommentar i min blogg.

  ”äh det är ju mitt eget fel, som kunde styra över vilka färger jag skulle få själv men inte gjorde det. är absolut inte missnöjd på nailmail! jag älskar att få lack varje månad! :D”

  Så som sagt, det är ju mitt eget fel att jag inte såg till att ta något annat än edgy-paketet. Nu blir jag ju depp över att du är depp :P Jag älskar nailmail och skulle inte varit med om jag inte uppskattade det.

  Hoppas du mår bättre snart

 6. Det är ju inte ditt fel på något sätt. Du har varken skapat lacken eller valt åt henne:) Jag väntar med spänning på Peacock!

  Kram

 7. Jag är jättenöjd med mina lack som låg i lådan igår! Kanske att jag lackar om till rev-grönt redan nu på lunchen, för det är så fiiint. =)
  Tack för att du kom på nailmail Karin, och grattis till en jäkligt bra affärsidé, det hälsar min pojkvän också!

 8. Carro: Ja, jo jag vet… Men jag vill ju att mina kunder ska vara nöjda med de lack de får hem. Men skönt att du gillar Nailmail iaf! Jag hoppas du blir nöjd med följande lack iaf!

  Ruby Shy: Nej jag vet, men jag valde ju det gula till att börja med…

  Misingen: Ja det gröna är jättefint!! Och tack så mycket!! :D

 9. Jag blev helnöjd, för jag fick glitterlacket också i mitt Edgy-paket:) Jag gillar inte det gula för det har en märklig jelly-finish, men det kan väl inte du rå för, Karin! Det är alltid en chansning när lack ska beställas, för man kan ju inte veta på förhand hur de är att lacka med osv. Fast jag ska blanda mitt gula med vitt lack och få tidernas coolaste påsknaglar, så det blir tokbra:) Du var en av tre fantastiska kvinnor som gjorde min gårdag perfekt, så fortsätt Nailmaila oss, snälla du! Kram på dig:)

 10. Moonstruck: Jo, jag ville ha tre riktigt Edgy lack till denna gång, tyckte den gula, gröna och rosa blev så snygga tillsammans. Kul att jag gjorde din gårdag perfekt, hoppas jag fortsätter med det! :D

  Ingegerd: Den som väntar på nåt gott… ;)

 11. Ja, de är så snygga ihop så får fortfarande stå som en übertjusig trojka på mitt vardagsrumsbord ,för jag vill inte separera dem riktigt ännu ;)

Comments are closed.