19 april, 2024

Dagens: silver och grön

Det blev Linas önskning idag som uppfylldes, silver och grönt.

Grund med Color Definer över hela ögonlocket, därefter den silvriga gleaming från Isadora i den inre ögonvrån. I den yttre ögonvrån har jag sedan Mac-pigmentet Pastorale. Den undre ögonfranslinjen fick det lite grönare Mac-pigmentet Golder´s Green. Fransarna har Yves Rocher-mascaran Extensium.

Lite bronzer våren till ära och rosa läppglans. Idag gick jag 1,5 timme tidigare till jobbet för att hinna köpa kattmat bla. Lade mig sen på en bänk i solskenet och lyssnade på Christer på radion. Så otroligt härligt det var! Imorgon ska jag åka hem till mammas hus och sitta på altanen ett tag. Bäst att ta fram solskyddet redan nu!

4 tankar på “Dagens: silver och grön

  1. Blev ju jättefint ju! Denna make ska jag testa!
    Men varför har du bytt utseende på bloggen? Ditt fågeltema var ju så ”cleant” och passade verkligen in på bloggen. Denna är tyvärr inte lika fin. Tycker jag iaf.

  2. Lina: Tja, omväxling förnöjer helt enkelt! Jag tröttnade på fågeln och färgerna. Och tack förresten, var ju ditt tips! =)
    InTheMake: Tack! =)

  3. Jag har missat att kommentera denna makeup för en kommentar förtjänar den verkligen! Riktigt snygg, sval, skir och färgglad. Me likie!

Kommentarer är stängda.