rescuebeautylounge-poppy-2

Det här gör verkligen skäl för sitt namn! Poppy – Vallmo – vilket är den exakta nyansen på detta!

Rescue Beauty Lounge kollektion GOMM alltså, som jag köpte några av häromsistens. På bilden har jag tre lager, men två lager räckte bra men eftersom det blev så slitet i går kväll när vi packade Glitter Gal lackade jag ett lager till. Inga större problem med formulan denna gång, använde ju Aqua Base förstås, men det torkade fort och var inte rinnigt. Kladdet ni ser på nagelbandet skyller jag på Nadine, hon stod brevid mig och ni vet ju hur barn aldrig kan stå helt still… ;)

Som sagt, en orangeröd nyans och det som inte syns på bilderna är det fina skimret. Ni ser det en aning i flaskan och det syns på naglarna också. Skimret är guldigt, ger ett riktigt fint djup på nageln. Jag som inte är bekväm med röda naglar tycker detta är helt ok!

rescuebeautylounge-poppy-1rescuebeautylounge-poppy-3rescuebeautylounge-poppy-4

 

Comments are closed.