Julen 2014 fick jag en julklapp av min fina födelsedagsgrupp. Det året hade jag inte råd att vara med, men de köpte en present åt mig ändå och det var detta. Sedan ramlade det bakom soffan och först i februari i år använde jag det. Därav rätt kassa bilder.

ILNP – Black Orchid alltså, en legend i lackvärlden och det mycket välförtjänt. Jösses så vackert det är! Det fick en av 9 flest likes på mina insta under året också, ni ser den bilden här bredvid och här på insta. Mörkt lila med holo, kan inte bli så mycket bättre.

2 lager, bra formula och pensel och höll bra. Vad tycker du om detta?

Detta är mitt näst sista lack jag har i arkivet. Pga mina brutna naglar känns det inte så kul att swatcha upp något just nu så vet inte riktigt vad jag ska göra. Får kanske ösa på med lite recensioner eller nåt.

  1. Åh vad bra att du tar upp gamla godingar. Det är så lätt att glömma bort de där riktigt fina som man redan har. Ska du inte göra en ”best of” bland de du har? Kanske top 20 eller så?

Comments are closed.