28 april, 2024

Dagens: lila cuteness

Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om. Så jag satt och jobbade en stund med en kunds hemsida och fick runt 9 telefon. Jag har fått jobb som marknadsundersökare via telefon. Så jag bestämde mig för att gå och klippa mig för att fira! =) Bilderna blev fula dock, så jag visar det imorgon i stället.

tors-1701-2.jpg

tors-1701-1.jpgtors-1701-3.jpgDagens bestod av Deadly från MUS som grund och därefter en lila färg från Too Faced-paletten Party Girl samt även den ljusare från samma palett i ögonvrån och ovanför. Dessutom skimmer från Benefits High Beem. Dagens läppglans kommer från H&M Multipalett jag fick i lördags, en riktigt snygg aprikosrosa färg! Måste försöka hitta en liknande nånstans!

Är inte nöjd med min Max Factor Age Renew, trots anti-shine och dessutom photofinish rann det av mig efter nån timme bara… Trist, måste testa med andra underlag också.

4 tankar på “Dagens: lila cuteness

  1. Jag kämpar för att få en sephora butik till sverige och bedriver en namninsamling som jag ska skicka in till butiksansvarig i europa för sephora.
    Med namninsamlingen hoppas jag kunna visa hur mycket de skulle tjäna på att öppna affär här i Sverige.
    Skriv på http://www.namninsamling.com/Sephora
    Mvh Therése Agnesson

Kommentarer är stängda.