27 april, 2024

Test pågår – just nu!

Riktigt slö dag idag, har inte gjort många knop. Förutom att pappa ringde och väckte mig kl 11 och jag fick tio minuter på mig att göra mig i ordning och följa med till CityGross. Valde att tvätta ansiktet, borsta tänderna, kamma mitt knasiga hår och pudra mig samt applicera ett lager mascara. Fy sjutton vad det klia i ansiktet, mysko. Gömde mig bakom mina glasögon och låtsades att jag alltid var så här ruggig.

När jag sen kom hem diskade jag äntligen alla glas från i lördags! Dessutom lagade jag mat till mig själv innan Let´s Dance! Kanske inte var så slö idag trots allt!

Anywho. Just nu håller jag på att testar min Max Factor Age Renew. Grunden är iofs inte den vanliga, orkade inte tvätta mig och ha underlagskräm. Men men. Jag har iaf testat Age Renew:en på 4 olika sätt. På pannan Smashbox Anti-Shine + Photo Finish Primer, på vänster kind enbart Anti-Shine, på hakan enbart Primer och slutligen enbart hud på höger kind. Såg verkligt flagigt ut på alla, så det här är verkligen ett fejktest.

Får se hur länge jag orkar hålla mig vaken, men det har gått en halvtimme nu iaf.

Rapport kommer!

Uppdatering: ingen större skillnad. Får testa på riktigt nån dag.