28 april, 2024

Dagens: Silverfrenzy

fre-1212-22Igår fredag var det dags för julfest på jobbet! Snacka om galen tillställning, sjukt roligt var det! Julmat, Michael Jacksson imitatör, dans och klassiker på stereon, en massa öl och cider och (säkerligen) hångel på toa… Hoho, kul! Min lilla Malin var med också, hon lärde känna alla på jobbet på 2 timmar, för mig tog det nästan 2 månader. Jag är ganska inbunden tror jag i nya sammanhang.

fre-1212-12fre-1212-32Ohwell, grund av UDPP och därefter Mac-pigmentet Platinum över hela ögonlocket. Tog även lite av Black från Face i globlinjen, blev så platt annars. Svart gelliner också den från Face. Ögonfransarna är Extensium från Yves Rocher men också två lager av Fast Lash. Blir mest fylliga fransar av den tycker jag! Läpparna är det rosa läppstiftet från YR med ett gloss från Clarins över. Eftersom jag sminkar mig rätt mycket till jobbet annars blev det lite mer diskret igår! Denna skulle även kunna fungera som en nyårsmejk kanske?

fre-1212-61fre-1212-43fre-1212-52

9 tankar på “Dagens: Silverfrenzy

  1. Så snyggt! Skulle absolut passa som nyårsmejk. På med lite glitter à la Sanna så är den ju klar. Lite som jag hade hoppats när jag önskade mig en glittrig nyårsmejk på din önskevecka.

  2. Damn, SÅ läckert! Härligt krispigt gnistrande make, snyggt med skira läppar till :)

Kommentarer är stängda.