24 april, 2024

Dagens: Bensinångor

tis-1310-5tis-1310-4Idag gav vi oss ut på ett riktigt äventyr! Vi skulle besöka en redovisningskonsult ute på Ektorp Gård, en gård som ligger lite utanför Norrköping. Det var cykelavstånd dit, så vi tänkte ta våra cyklar istället för att gå, ta bussen eller taxi eller be om skjuts. Det visade sig vara lite av ett, ja, misstag.

Till att börja med hade den ena cykeln pyspunka. Den var dessutom en tung, oväxlad Kronan-cykel. Skitfin i klargult, men ack så tungcyklad. Dessutom cyklade vi fel, blev en tur över ett fält innan vi var framme, stelfrusna. Det var riktigt kallt ute idag så det var ju ingen mysig hösttur direkt!

Men konsulten var trevlig, hon kan nog hjälpa oss med bokföringen till AkroPlanet så det inte ska bli några knasigheter! Dock var det en kraftig kontrast mellan henne och mig, jag såg nämligen ut som på bilderna medan hon var helt osminkad. En bondtjej helt enkelt, utan några ytligheter som jag håller på med! ;)

Dagens är på en grund av Dignity, därefter Barry M-pigmentet Black Petrol i den yttre ögonvrån och under ögat.  Svart eyeliner och kajal. Rosalila läppstift från Black Onyx. Foundation är flytande från Glo Minerals, alldeles för ljus och det hade torkat en aning också så det var svårkladdat. Perfekt hårdag idag iaf!

tis-1310-1tis-1310-2tis-1310-3

3 tankar på “Dagens: Bensinångor

  1. Elena: Aww, vad gulligt att kalla honom Pappa Vacker! Tycker kanske att Pappa Underbar är bättre =) Så kan mamma vara Mamma Vacker.

    Och ja, han mår bra =) Läkarna var supernöjda med resultatet av operationerna!

Kommentarer är stängda.