20 april, 2024
Okategoriserade

Lite mer rosa

Jag var till frissan idag, skulle egentligen bara klippa mig men det blev visst blekning och färgning också… Måste verkligen rekommendera Carolina och Style Station! De är otroligt mysiga människor och duktiga frisörer. Det finns även en massör där, Vagilis, som tom har en gravidbänk för massage för gravida! På mage! Så missa inte det! Style Station försöker också profilera sig i bloggvärlden och på Facebook, jag försöker hjälpa dem lite med det så mycket bloggsnack blir det.

Men, jag skulle alltså bara klippa mig men Carolina tyckte nog att synen av min utväxt var för sorgligt… Ja usch, det såg hemskt ut. Jag hade ju tänkt bleka utväxten själv och färga om i blått och rosa så det var ju inte helt fel..

Som ni ser på förebilden är ju färgen ganska blekt, men det syns ju fortfarande väl att det är blått och rosa! Lite för ostyrigt bara, lite för slitet. Carolina rakade inte nacken denna gång utan klippte till det lite bara. Mest har tagits på luggen, längderna har liksom mött varandra en aning. Eftersom det är lite kortare på längderna uppe på huvudet  går det att busa till det lite mer än jag har gjort på bilderna. Skulle ha pudrat mig innan jag tog bilderna ser jag…

Nåja, vad tycker ni? Ska jag lägga in det turkosa igen eller låta det vara helrosa ett tag?

Före
Efter

Passar ju bra med  rosa nu i oktober, eller hur?! Bättre än grönt iaf… ;)

12 tankar på “Lite mer rosa

  1. Snyggo! Ja, mer turkos! Så jäkla coolt ju! Jag blir sugen på kort hår när jag ser dessa bilderna men får nog hold my horses lite grann. :)

    1. Tack! Ja, blir nog turkost sen, men låter det nog vara rosa ett tag. Det är ju ändå rosa oktober! =) Tror du skulle bli skitsnygg i kort hår också!

  2. Jag tycker du ska behålla det helrosa. Du är urtjusig i både färgen och frisyren! :)

    1. Det här är också frisörfärg, så ja den kanske sitter bättre än Stargazer tex. Men det beror fortfarande på hur många gånger jag tvättar det etc.

  3. ÅH så Snygg du är i rosa ! jag Önskar jag kunde se ut så ! Är nog det snyggaste jag sett dig i här på bloggen.

Kommentarer är stängda.