Jag vill shoppa något!!

Jag har inte varit på stan sedan innan jag åkte till Rio. Jag är grymt sugen på att shoppa något, tex ett mjukt välgörande läppstift i den perfekta nyansen. Eller en palett med ögonskuggor som får mina ögon att se grymt vackra ut. Eller äntligen hitta den där perfekta foundationen till min hopplöst konstiga hy…

tistelblomma1.jpgJag har åtminstone köpt tistelolja nu. Rocketqueen skrev om det för några månader sen att det skulle vara bra för fet hy. Ska testa och se hur min hud mår! 25 kr för en snygg glasflaska på Coop, funkar det som jag hoppas är ju allt bara underbart! Har letat ett tag efter den där oljan, slog mig inte förrän igår att titta på matolja-avdelningen, trodde den skulle finnas under hygienavdelningen. Men sedan idag var jag och tittade på Coop och hittade den inte där heller! Men de hade en sektion till med en massa konstiga grejer och där fanns den! Wee!

Jag har faktiskt förbeställt Boots no 7 serum från Accessora. Fyller ju snart 30 gudbevars!

Comments are closed.