23 april, 2024

Dagens: Ruby on Darkness

adventsljus 1advent 2Idag den första advent i detta gudsförgätna år 2007, var det adventsljusstaketändning på stan. Här i Norrköping har vi en gammal fabrikslokal som numera kallas Värmekyrkan. På denna byggnad finns det 3 skorstenar, plus en som står på en byggnad brevid. Tillsammans bildar den Sveriges största adventsljusstake och idag tändes alltså första ljuset.

söndag 2/12För att hedra denna stund blev det idag en rödsvart sotad sminkning. Som mitt sista inlägg i gamla bloggen berättade så beställde jag gratisprover från HH Minerals Cosmetics via Stenman Trading. En av dessa små prover jag fick på ögonskuggor var Ruby Fire, en röd skimrande skugga. Och jag tror faktiskt att jag hittat den röda skuggan som jag letat efter! Den är inte lika transparant som den blå jag också fick, utan denna täcker fint och ger en mycket fin röd färg. Jag har här kombinerat den med min rödsvarta skugga från Mist Stockholm. Eyelinern är från HM, tycker den är minst lika bra som den jag tidigare haft från Maybeline.

söndag 2/12 2

Tyvärr hade jag inte tid att gå på stan idag som tänkt, men efter att jag gått på alla julmarknader tillgängliga idag så jag gick via Pressbyrån/Presstop och köpte novembernumret av Allure. Trots att jag är sminkgalning har jag faktiskt inte läst denna tidning förut! Ska bli skönt att krypa upp i soffan senare med katten, glögg, 2 påsar bilar (eller skyltar och däck egentligen) och bara mysa med min tidning! Och tända ett ljus förstås!

Vad gör du denna första advent?

En tanke på “Dagens: Ruby on Darkness

Kommentarer är stängda.