20 april, 2024

Dagens: Buzzer

Idag åkte Nadine tillbaka till Växjö, efter en veckas vistelse med oss. Hon har varit på helgbesök hos oss drygt ett år nu och det går ju bättre för oss alla. Jag och Anders är överens och synkade om hur vi vill att det ska fungera med henne och med några dippar ibland går det smidigt. Hon har växt rätt mycket på ett år! Skönt att hon inte jagar efter Wendy heller, det hade nog inte den gamla tanten orkat med tror jag.

Så idag fick jag en dag för mig själv! Den firades med Lotta på Hageby där vi browsade loss på Panduro, Mist och Kicks och H&M och åt lunch på den indiska restaurangen på mattorget. Mysig dag! :D Imorgon ska vi ses igen och fota is och snö!

Dagens mejk är två olika skuggor från Make Up Store, turkosa Buzzer på övre ögonlocken (hade behövt en svart under för mer buzz, haha!) och den silvriga Silver i den inre undre ögonlinjen. Guldiga kajalen Czar på vattenlinjen och längs ytterhörnet. Svart mascara från Clinique. Men jag är grymt torr just nu, och värre lär det bli imorgon efter min syrabehandling.

Ser ni vilken perfekt match mina ögon gör mot den turkosa och det brunguldiga i ögonen?

Inte så märkvärdigt alls, men funkar. Blev galet förälskad i en massa skuggor på Mist, önskar jag hade obegränsat med pengar och hade lätt shoppat loss mer då!

2 tankar på “Dagens: Buzzer

  1. Heej där! Är lite osäker på om det var du eller din härliga vän Lotta(?) som kommenterade anonymt på bloggen, men i vilket fall så vart jag glad och det är jätteroligt att träffa fler sminktokiga tjejer för lite sminksnack! :) Så ville bara hälsa och berätta att mitt senaste inlägg dedikerade jag er :) Kram och keep up the good work, fin blogg och jag älskar att du vågar så mycket färg! :D

    Kram Giselle, Mist i Hageby

Kommentarer är stängda.