28 april, 2024

Dagens: Mer sommar

Kolla Wendy!

Idag på morgonen hade jag ett möte med ALMI. Inget allvarligt utan bara en uppföljning av hur det har gått sedan vi fick lånet. Det var inga problem där, skickade ett sms till Anders efteråt med det enkla meddelandet Alles Gut.

Därefter sprang jag från postombud till postombud för att köpa kuvert. Jag hade köpt 20 s-kuvert till Barielle-resten men det var väldigt många fler som behövdes. Det här strulet med Barielle har verkligen ätit upp alla marginaler, himla trist. Dessutom köpte jag nya etiketter och hämtade ut nya linser. Jag var hemma igen kl 11!

Förresten, är det nån vars händer somnar ibland? Mina händer somnar nästan jämnt, riktigt obehagligt! Men det var värre när jag var liten, då rusade jag omkring i huset och gallskrek – det gör jag inte nu längre iaf… ;)

Nå, dagens är inte mycket att berätta om. Samma som igår i princip. Jag funderar förresten på att göra blonda slingor i håret för att ljusa upp det lite. Jag tänkte nämligen spara ut det lite över sommaren och då får jag leva med att det ser förjävligt ut ett tag.

8 tankar på “Dagens: Mer sommar

  1. Jättesnygg topp och ja, mina händer domanr ofta. Det tror jag beror på en nerv. Karpaltunnelsyndrom kanske? Mina domnar om jag håller armen i en speciell vinkel och ofta på nätterna. Mamma fick operera för hon hade samma problem, men värre. Hennes hand domnade i över ett halvår utan att ”komma tillbaka” och då ver det nerver som låg i kläm.

  2. Hade en arbetskamrat som också haft domnande händer (och armar) sedan barndomen. Hon går hos sjukgymnast för det och en av hem-övningerna är att rulla med axlarna och plocka äpplen.

  3. Min ena arm var helt borta när jag vaknade idag. Fick lov att flytta den med den andra armen när jag skulle vända mig i sängen!

  4. Supersnygg topp/tunika/klänning! Trist att Barielle ställt till det så. Finns det någon annan leverantör du kan prova? Det är ju ett väldigt trevligt märke.

Kommentarer är stängda.