20 april, 2024
Okategoriserade

Lite MNY-gunk

Som sagt, MNY har nu kommit till stan! Finns på Lindex på Ingelsta, Hageby och i stan. MNY är ju alltså Maybellines billiga yngre syster som lanserats här i Sverige i höst, som tredje land i världen. Stället på stan var uppdelat i olika färgsektioner för att göra det lättare att välja den nyans man trivs med.

Jag lockades dock inte av ögonskuggorna, läppglansen eller rougen utan bara av nagellacken. Följande fyra blev det: Arméskimmergröna 757, turkosskimmerblå 657, ljusskimmergröna 753 och skimmerlila 557. Fasiken vad trött jag är på lack med nummer istället för namn! Skaffa en ad-avdelning för sjutton, sup dem fulla och spåna fram lite coola namn!

Sedan blev det också en navyblå ögonpenna från MNY, en mörkgrön singelskugga, nr 2, från Pierre Rene samt ett Sheer Gloss Balm från Max Factor, nr 04 Red Garnet (se, var det så svårt att hitta på ett namn?). Jag efterlyste faktiskt på Fejjan häromdagen just ett färgat balm/läppstift och så har Max Factor precis ett i serien Xperience! Givet köp!

3 tankar på “Lite MNY-gunk

  1. Håller med dig fullständigt när det gäller namnen. Avskyr när de bara har nummer, hur ska man då komma ihåg vilket lack som var vilket?

  2. Hah jag avskyr också när det bara finns nummer på flaskorna! Det är mycket trevligare med namn :) Själv köpte jag bara ett läppglans och ett nagellack (mer sådana kommer det kanske bli) åt mig själv men köpte ögonskuggor, ögonpenna etc till min lillasyster som går i åttan. Tror att märket kan locka henne mkt då hon inte har någon speciell ekonomi och de rimliga priserna faller henne kanske i smaken (hon är inte så sminktokig som jag är ^^)

Kommentarer är stängda.