Hjälp, jag är så trött! Varit en lång men bra dag, så lägger bara upp detta så lägger jag mig sen. Jag har förresten suttit med en ny webshop till Nailmails överskottslager hela kvällen! Den blir nog bra när jag fått allt klart.

Vi åkte som sagt till EM i em, ehh… Ja, eftersom jag sett en annons i NT om en soffa i just den modell som vi vill ha. U-formad med öppet avslut och maxi-hörn. Dessutom billigare än den på Chilli vi beställt men fått tråkiga besked om. Supernöjda är vi att vi åkte dit, hurra för oss!

Därefter, ner på stan för att häva köpet och äta lunch på Fräcka Fröken. MNY har äntligen kommit till stan, så jag plockade på mig några nagellack och en ögonpenna, samt ett läppgloss från Max Factor och ytterligare en skugga från Pierre Rene. Visar er imorgon.

Dagens mejk är då på en grund av en brun skugga från Mine. med Mac-pigmentet Chrome eller vad det heter i den inre ögonvrån. Dessutom en skvätt Cypress från Mad om jag inte minns fel i globlinjen. Svart kajal och mascara. Grunden blev inget bra, även om det känns skönt att inte titta sig i spegeln och skämmas ihjäl för att man ser ut som en fjortis som försökt sminka sig brun. Blä, det är det värsta som finns i sminkväg! Nu såg jag åtminstone normal ut!