nubar-sourapple-1

Välkommen till ännu en Grön Onsdag! Jag hoppas att du vill vara med idag, även om du kanske måste slita dig från hängmattan och din läskande drink en liten stund? Själv vet jag faktiskt inte vart vi befinner oss just nu, så eventuellt måste deltagarlistan utgå ikväll. Men vill du vara med vill jag att du kommenterar i detta inlägg, oavsett om du är med i din egen blogg, via instagram eller twitter.

Idag vill jag visa er ett lack från Nubars vårkollektion, Sour Apple. Ett nästan neongrönt krämlack med ganska kassa lackegenskaper. Men färgen först, vad säger ni om Granny Smith-äpplen? Citrongräs? Eller har ni någon bättre referens? Det är en riktigt illig grön nyans som verkligen lyser i solen, mycket vacker!

Men som sagt, bedrövligt att lacka med. Tjockt och jobbigt, tre lager här för att det skulle täcka ordentligt. Jämnade till sig från att vara alldeles valligt när topplacket kom på så visst, resultatet blev ju bra. Lite svår att få snygg runt kanterna också måste jag säga.

Nå, det är ju somrigt om inte annat!

Vad tycker du om detta? Och viktigare än så, är du med idag?

nubar-sourapple-2nubar-sourapple-4nubar-sourapple-3

 1. Det här lacket är nog inte riktigt min grej men jag hade gärna ägt ett liknande till att använda i nail art. Jag är med idag!

 2. Himla läcker färg. Garanterat en så’n jag inte passar i, men skulle vilja ha i alla fall. :-)

  Jag är med idag med Butter London Dosh, inte heller en färg för min hudton, egentligen. Men jag vill ju haaaaa den! :-)

 3. Inte riktigt min färg tror jag.. Känns lite för gulgrön för mig.. Och det verkar ju inte vara en förlust, med tanke på vad du säger om formulan.. =)

  Själv är jag med idag, med en grön gradient.. =)

 4. Vilken läcker färg! Den här gillade jag starkt. Jag är med idag och kommer även vara med nästa vecka men då jag är bortrest så kommer jag inte kunna skicka en kommentar samma dag. Om du kommer ihåg får du gärna lägga till mig då med :)

 5. Snygg och somrig knallig färg, och just den där lite gulgröna färgen gillar jag lite extra mycket.

  Jag är med idag med ett grönt lack som har helt hemsk formula, klistrigt och för mycket glitter.. hur det nu ska vara möjligt men så är det! :/

 6. Granny Smith, helt klart! Jag gillar det, fulsnyggt på ngt sätt.

  Idag är jag äntligen med igen, med en illgrön favorit.

Comments are closed.