27 april, 2024

Dagens: Guldig vinter

Jag jobbade inte idag. Vi bestämde att skjuta upp det till imorgon, vilket alltså innebär extremt mycket jobb imorgon istället. Men det ska nog gå. Idag på morgonen gick vi istället till Kulör och Tilias invigningsfrukost. Joanna och Sarah som är dessa två samarbetande företag är grymt duktiga och grymt supertrevliga, så en frukost hos dem var en väldigt bra start på dagen.

Därefter fick jag gå en sväng runt Knäppingsborg med min kamera tills Eva öppnade torsdagsfikat på Lasso. Tog en massa bilder på istappar och småfåglar, vilket var kallt men kul. Trist ljus bara, inte kul att fota snö med blixt liksom… På Lasso blev jag kvar till elva, alltid lika trevligt! Jag brukar bara rusa igenom där på torsdagar, tar en snabb kaffe och åker igen men nu fick jag möjlighet att sitta där länge.

Dagens är på en grund av Mus High Tech Lighter Platina, därefter en matt mörkbrun skugga från Mine. Ovanpå det ett av mina Stina Markan-skuggor i guld, minns inte vad det heter nu. Försökte sudda ut det mot ögonbrynet men det blev lite ojämnt. Svart gelliner och mascara.

4 tankar på “Dagens: Guldig vinter

  1. Hej där! Läste vad du hade skrivit om vitamin B5 på Sannas blogg, man får tacka så mycket för upplysningen. Borde ju förstått att jag skulle ha frågat dig såklart. ;) Jag har väldigt torr hud och smörjer alltid in mig, året runt, men trots detta har jag blivit alldeles fnasig i ansiktet. Får helt enkelt se mig om efter en ny ansiktiskräm. Antar att vi inte har samma hudtyp men något speciellt märke du rekommenderar? Jag tror att jag har provat det mesta, från billiga till riktigt dyra ”tax free-grejer” men har väl aldrig fastnat för någon speciell. Kanske bör tillägga att min hud inte bara är torr, utan väldigt känslig också. Krämer med starka parfymer går alltså fetbort.

  2. Sofia: Jag skulle antingen gå till Nailshop och fråga dem om Dermalogica, eller testa nåt från Vichy. För ja, man blir torr så man måste ändra sina rutiner lite =)
    Hoppas du hittar en kräm som funkar, för B5 är fanimig en mirakelgrej! :D

Kommentarer är stängda.