29 april, 2024

10 tankar på “Bröt ihop

  1. Jag säger som föregående talar, det är okej att inte orka och att blivt trött, ledsen och slut!
    Glöm bara inte bort att vi kunder på nailmail älskar företaget och dig! Jag säger som jag redan har gjort i ett tidigare inlägg: Nailmail är ett av det absolut bästa företagen, du är så otroligt trevlig, serviceminded och som kund så känner man sig speciell och trygg!
    .-= » Linas senaste inlägg: Prover från Lucy Minerals =-.

  2. Gumman, vi känner med dig och vill hjälpa dig! Du är modig som vågade visa precis vad du känner!

    Våga ta hjälp! Ring mig när du vill.
    Kramar,
    Eva

  3. Jag är inte med i Nailmail, men jag gillar dig jättemycket ändå och skickar dig en superduperkram och hoppas att det känns lite bättre snart. Självklart är det ok att vara ledsen och ha svackor, det får alla människor ha.
    .-= » Ninnis senaste inlägg: Två tips! =-.

  4. Underbara, söta, snälla Karin! Jag känner inte dig, men följer din blogg (samt är med i Nailmail såklart!) och mitt intryck av dig är att du är en rolig, smart och oerhört varmhjärtad person som man gärna skulle vara vän med. Jag önskar av hela mitt hjärta att livet känns lite lättare för dig snart, du är värd det allra bästa!

    Många kramar från mig!

  5. Sötgumman.
    Släpp ut känslor och gråt, ta ett bad och dela med dig av tankar. Det brukar lösa det mesta :)
    *triljoner kramar och en kladdkaka*

  6. Skönt att höra att det känns bättre! Alla människor känner att de inte har någon ork kvar nån gång i livet av olika anledningar och alla tar sig upp igen på ett eller annat vis. Kram!

Kommentarer är stängda.