30 april, 2024

Klänningfrossa

Vad säger ni, ska vi frossa i lite klänningar?

Prinsessan Elena av Spanien. Underbar Bolerojacka, men hon var inte så vacker...
Drottning Margrethe av Danmark. Gillar verkligen färgen, påminner om Barielles Polished Princess, haha!
Anna Westling Blom Daniels syster. Ser ut som fiskfjäll, läckert och underbar nyans av rosa.
Här ser ni inte hela Victorias klänning, men jag tänkte att det vore kul att se hennes ansikte i närbild. Jag gillar att hon var så ren och vacker! Lade ni märke till att hennes näsa blev lite blank senare på kvällen? Undrar om hon hade bloatingpapper eller puder i handväskan... Klänningen är lite för enkel för min smak, men ändå väldigt vacker i sammanhanget.
Prinsessan Madeline och Drottning Silvia. Måhända att volanger inte är så himla kul alltid, men i ett sånt här sammanhang funkar det jättebra. Silvias klänning är rätt ok, men lite mesig i färgen. Men som någon modeexpert skrev, hon ville ju inte överglänsa Victoria.

Nå, det var väl mina favoriter tror jag…

Nej, den jag gillade bäst var DNs chefredaktör Gunilla Herlitz. Dock hittar jag ingen bra onlinebild på den, utan bara denna jag fotade av från från DNs bröllopsbilaga. Jag älskar rött och turkost i kombination!

2 tankar på “Klänningfrossa

  1. Men Karin nu måste jag invända lite mot din formulering om prinsessan Elena från Spanien…man kan ju inte hjälpa om man inte har ett fördelaktigt utseende, människor är faktiskt vackra ändå även om dom inte ser ut som sagoprinsessor!!!

Kommentarer är stängda.