26 april, 2024

Nya prover från Everyday Minerals

Fick idag hem nya prover från Everydays Minerals som jag beställt. Blev foundationprover i Cool, Fair Medium – matte; Fair Medium – intensive; Fair – intensive. Dessutom rouge i färgen Plum Dust och Concealer i Sunlight. En gul färg för att motverka blå ringar.

Har haft lite problem med EM nu i veckan, huden har varit väldigt torr och flagig. Får se om det blir bättre framöver. Undrar om Cool är rätt på mig och om intensive eller matte är den bästa! Test pågår! =)


6 tankar på “Nya prover från Everyday Minerals

  1. Beror nog på vilken hudton man har… Sunlight och peach var värdelösa på mig, alldeles för gul och orange. Men multi-task och Intensive fair var jättebra på mig! Har förresten Medium (intensive) i foundation.

  2. En sak jag inte förstår med EM är när man ska beställa ett sample kit, och har valt alla färger man ska ha och sånt, vad gör man då? man ska väl betala frakten på nåt sätt ..
    Blev medlem också, antar att man behöver vara det för att beställa gratisprov?
    Så då skrev jag i adress och allt sånt också.
    Har jag redan beställt då eller hur funkar det ? ;o
    Tack för svar (:

    Förresten, hur var proverna? :)

  3. Emelie: Tja, helt ok färger. Fortfarande inte hittat den perfekta. Rouget älskar jag dock!
    Du betalar med Visa eller Paypal. Det rör sig om 30-40 kr beroende på kursen (5$ typ) och jag har aldrig haft problem med Paypal. Att bara ha klickat i och blivit medlem räcker tyvärr inte!

  4. Du väljer först att du vill ha ett startkit, du går till ”Makeup” -> ”Custom kits” -> ”Free Sample Makeup Kit FREE!” längre ner i listan. Sedan får du välja 3 foundations, 1 blush och en concealer.

  5. OKej, det är ju billigt för allt man får :) Men hur gör man för att beställa de då ? Och när o var betalar man?

Kommentarer är stängda.