Varför läste jag den här? Ron Jeremy : hårdaste mannen i showbiz av Ron Jeremy, mannen som gjort flest porrfilmer i världen. Det är verkligen inget jag är intresserad av, men jag måste erkänna att boken är verkligt välskriven och rolig – han har en sund självdistans denne porrstjärna.

Underhållning, men kanske svårt att hänga med i svängarna då jag inte känner till någon av alla de filmer och stjärnor han berättar om. Men visst, den har ju ett underhållningsvärde så om du är gravt uttråkad är den värd att läsa!

Heta kvinnor, Hollywood och igelkottens väg till framgång!

Den största porrstjärnan genom tiderna är utan tvekan Ron Jeremy. Han är inte bara en porrskådespelare, han är en institution för hela den pornografiska världen. Han är en världskändis lika berömd för sin livsstil som för sin ”skådespelartalang”.

Ron Jeremy slog igenom som porraktör under 70-talet och blev snabbt ett etablerat namn inom branschen. I Hårdaste mannen i showbiz berättar han ärligt och öppet om skådespelardrömmarna som fick ge vika för ett liv inom porrindustrin. Men också om hur han hamnade i Guinness rekordbok och om hans längtan att bli erkänd som skådespelare. Det här är den oförglömliga berättelsen om Ron Jeremys väg till framgång i Hollywood och hur han blev en kultfigur och en legend inom sitt yrke.

  1. Även om jag heller inte är en porr-fantast :D så är jag intresserad av den här typens böcker då man får läsa om en ganska absurd värld som man själv inte har nån kontakt med. Jenna Jamesons bio var också underhållande, ställvis till och med gripande.
    .-= » badbombens senaste inlägg: Gunk-hamstring. Kosmetiikkakaupustelua. =-.

Comments are closed.