Igår unnade jag mig alltså en hel massa skönhetsvård! Jag tycker att jag är värd all uppmärksamhet och pengar som detta kostade idag. Men jag tycker nog att jag inte behöver förklara för er varför ;)

Nettans Hud- & Skönhetssalong startades år 2001 av Anette Hambalek.

De tre första åren arbetade Anette ensam, men de senaste åren har salongen vuxit snabbt. Idag har Anette fem anställda hudterapeuter.

Vi har nyligen slagit ihop våra två salonger till en stor salong på Nygatan 37 B. Här kan vi erbjuda en mängd olika behandlingar, hudvårdsprodukter, makeup och dofter.

Jag fick träffa Nettan herself, en oerhört vacker kvinna som inspirerade mig oerhört mycket med sin passion och engagemang! Som det står ovan är lokalerna helt nya och otroligt fräscha, liksom behandlingsrummet jag befann mig i. Det var helt nersläckt med tända ljus längs väggarna, bara när hon analyserade min hud och klämde hade hon förstoringslampan tänd.

Det började med en helt underbar ryggmassage. Mina axlar är ju helt körda, varför kan inte Anders skämma bort mig precis som han gjorde i början? Därefter sminkrengöring, massage i ansikte och dekollegate, peeling, ånga och porrengöring, färgning av fransar och ögonbryn samt plock av den samme samt avslutande mask och krämer.

Hela tiden oerhört avslappnande och skönt, Nettan är verkligen professionell och härlig att ha och göra med. Den behandling jag gjorde igår med färgningen kostade 895 kr. Lite pricy som sagt, men I´m worth it!

Efteråt berättade hon mer om en hudbehandlingsserie som heter PeterThomasRoth och vilka hon rekommenderar åt mig. Jag fick en bunt prover som jag ska testa innan jag köper fulla flaskor.

Jag frågade förresten hur gammal hon trodde att jag var utifrån min hud och hon trodde mellan 25-30! Hah! :D Vi pratade också om vikten av solskydd, det är stor skillnad på en person som aldrig använder solskydd mot en som alltid gör det. SÅ ANVÄND SOLSKYDD I DIN DAGKRÄM! AAAAAAALLTID!

Missa inte att Nettans Hudvård har öppet hus idag mellan 16-20!

Okategoriserade
  1. Du har inte mycket rynkor eftersom du använder feta krämer. Men pigmentfläckar har du ju, eller hur? Dessutom har du inte solat solarie eller ute under hela ditt liv.

Comments are closed.