3 maj, 2024
Okategoriserade

Smycken från Calas

Jag fick ett superfint halsband från Calas.se idag! Bakom Calas står Sussi Calås-Jonsson, en mångsysslare från Norrköping som framförallt är fascinerad av stenar och deras helande krafter. Jag har blivit smittad av min mamma vad gäller stenar och energier, för alla stenar har ju olika inneboende kraft. Testa nån gång att låta handen välja helt själv ur ett bord fyllt med olika stenar. Det kan vara att du behöver just den stenen just då!

Men tillbaka till halsbandet jag fick! Det är gjort av ett grönt nylonband med röda inslag, kulorna är av frostad bergskristall som hänger på + den lilla dalahästen som jag tror är av trä (men kan vara av plast). Allt övrigt i äkta silver. Supercoolt och väldigt annorlunda! :D

Jag ska visa hur det ser ut på mig senare, jag har inte kläder som matchar idag.

En annan cool grej är att om du skriver Vackerunderbar i meddelandefältet när du beställer ett smycke hos Calås får du en alldeles egen tursten! Så passa på nu att skaffa dig lite mer tur i livet!

Om du istället vill titta på hennes smycken live, finns de hos Peggis Barber Shop på Garvaregatan i Norrköping, Söderköpings Pensionat & Konferens, på Bielkegatan i Söderköping samt på Gryts Varv Hotell & Konferens i Gryt, Valdemarsvik.