29 april, 2024
Okategoriserade

Skrikan är tillbaka!

Imorse väckte Wendy oss genom att jama högt 2 cm från våra huvuden. Äntligen, som vi har väntat! Hon har varit tyst och bara jamat tyst och försiktigt sedan blodprovet i söndags. Men nu, MJAAAUUUUUUUUU!!!

Fast medicinen hon får är inte populär. Pillret med kortison kan jag peta ner i svalget utan problem, men den orala gunket som är nåt annat tuggar hon ut. Liksom fradgar tills det antingen är svalt eller borta.

Bläää…

Posted by Wordmobi

5 tankar på “Skrikan är tillbaka!

  1. Låter positivt… men jag vet hur det är att försöka ge envisa katter medicin, jag har haft gult klet i hela köket en gång i tiden hahaha.
    Peppar peppar, låt allt vara bra nu, det har varit det ett bra tag om man nu bortser Lillskrot (kärt barn har många namn:-))

  2. Vad underbart att Wendy är på G igen!
    Mina katter brukade alltid få flytande Spektramox som första val vid pc/antibiotika, men de kan inte få i sig det alls (och jag förstår varför!) De spyr och fradgar och efter första försöket så är det omöjligt att få fram dem från under soffan/sängarna.
    Numera funkar inget flytande alls, så det är tabletter för hela slanten…

  3. Jag lider med stackars Wendy, för jag vet hur min förra katt led av sådant där penicillin-klet! Jag ringde veterinären och talade om hur det låg till, och bad att få byta till tabletter. Svaret löd: ”Var inte så blödig; det är bara att hålla igen truten på katten så sväljer hon nog!” Då talade jag om för henne exakt i vilken av hennes kroppsöppningar penecillintuben skulle köras upp om hon inte fattade telefonluren och ringde in ett nytt recept pronto! Vad tusan skulle jag pina min älskade misse för?

Kommentarer är stängda.