27 april, 2024

Sluta ha ångest för att man är arbetslös?

Varför har man egentligen sådan ångest för att vara arbetslös? Iofs vet jag fortfarande inte om jag är avstängd från a-kassan eller ej, kanske skulle återkomma då med ångestfrågan. Jag har iaf sökt jobb på Kicks idag, så här skrev jag bla:

Att arbeta på Kicks hamnar mitt i ett av mina centrala engagemang – kosmetika och inre/yttre skönhet. Jag driver en av Norrköpings mest besökta bloggar, Vacker & Underbar, som bland annat visar min dagliga makeup, nagellack och hudvårdsprodukter. Kort och gott – allt relaterat till skönhet! Jag har på senare tid även startat en relaterad verksamhet, prenumerationstjänst på nagellack med fokus på varumärken som är svåra att få tag på eller oetablerade i Sverige, i direkt kontakt med nationella agenter och representanter utomlands.

Tack vare mitt bloggengagemang, både egna och andras bloggar inom denna sfär (jag är en respekterad medlem av skönhetscommunityn www.pret-ty.se) så har jag stark kännedom och kunskap om hur smink skall appliceras, senaste trenderna och mycket god överblick och insikt i vad som efterfrågas av s k ”early adopters”. Även om jag inte har formell utbildning i just makeup, så har jag lång praktisk erfarenhet vad som man skall tänka på och hur det utförs för bästa resultat.

Jag är helt övertygad om att jag skulle vara en värdefull tillgång för er butik!

Skriver du under på detta? Skriv en kommentar om att jag borde få jobbet, ja? :D

11 tankar på “Sluta ha ångest för att man är arbetslös?

  1. Tycker också att du borde få jobbet. Vet själv hur jobbigt det är att vara arbetslös. Med dina meriter och din fantastiska blogg borde du vara överkvalificerad :-)
    Kram Christel

  2. Klart som fan, dessutom är du grymt service-minded med Nailmail, det är en egenskap du också ska ha med, tror inte att Kicks vill ha snorkiga försäljare

  3. Klart du ska ha jobbet, jag tror verkligen du skulle klara det lika bra som en utbildad person. Men en av kicks ”policys” är väl att personalen ska ha utbildning inom antingen hud, naglar eller makeup (har iallafall den butikschef jag känner sagt). Men du skulle ju passa super där ändå. /Emelie

  4. Håller tummarna för att du får jobbet! Förstår ångesten, har precis pluggat klart och ingen a-kassan kan man få och jobba är det ju inte direkt gott om…..

  5. Jag vill gärna få handla makeup av dig, Karin, utbildning eller ej! Kniper det så kan du ju alltid hinta Kicks om att både Rocketqueen och Rouaa har fått jobb hos MAC trots att ingen av dem har en formell makeuputbildning; de är däremot oerhört duktiga på både makeup, hudvård och naglar, precis som du :)

Kommentarer är stängda.