26 april, 2024
Okategoriserade

Nyinköpt

Det blev lite inköp i dag, innan jag gick ner på stan klickade jag faktiskt hem två kabukiborstar från Everyday Minerals för 180 kr. De kabukiborstar jag har är jäkligt hårda, det är ren tortyr att använda dem.

Men på MUS hade jag en 20% rabattcheck, så den ville jag använda idag. Det blev därför en Neutralizer i gult (jag har ju väldigt röd ton i huden) samt även en tinted eye primer (länkar till MUS visar hur produkterna såg ut förut, se min bild för hur de ser ut nu). Jag har nu ett antal primers, men ingen är lika bra som UDPP. Riktigt irriterande, men jag ger mig inte! Ska testa de jag har mot varandra endera dagen.

Jag har även köpt ny hårfärg, fast på Hemköp. Det blev aningens rödare ton denna gång, Schwarzkopfs Country Colors i nyansen Kastanj. Jag har fortfarande en del av det platinumblekta håret kvar som brukar bli mycket mörkare än min riktiga hårfärg i botten, så det blir nog inte bra hur jag än gör.

Och så Anti förstås. Always Anti, men varför är skiten så dyr?

En tanke på “Nyinköpt

  1. Härligt med lite ny färg i håret. Du passar nog skitbra i färgen du valt, tyckte du var grymt fin i den första rödbruna tonen du valde när du färgade håret.
    Har faktiskt en önskan också, om det skulle kunna gå för sig? Vet att du inte är överförtjust i ”regnbågsmejker” men kan du inte göra en riktig påskinspirerad mejk? På med turkost, gult och grönt vetja! ;)

Kommentarer är stängda.