Jodå, jag gillar mitt ultrablonda. Det gör jag faktiskt! Jag har ju kort hår och försöker ju inte se normal ut direkt. Men visst, det vore kul att testa någon annan färg. Eller testa förresten, jag har nog haft alla färger under solen. Rött är supersnyggt, men åååh så jobbigt att upprätthålla. Svart är supercoolt men blir sååå fult med utväxten… Men samtidigt… Det vore bra kul att byta hårfärg. Vad tycker du? Rösta nedan!

Okategoriserade
 1. Tycker du ska köra på rosa som du funderat på innan. Ljust rosa, inte knallrosa, men ändå så att det syns.
  Men jag tror inte det blir snyggt att färga hela håret rosa, lite grisvarning på det. Kanske bara några slingor i luggen för att testa?
  .-= » SaintBellas senaste inlägg: Var bor du? (Enkät/poll) =-.

 2. Tycker att du ska färga ditt hår brunt, snyggt å stilrent inför hösten! Och det kommer att bli så snyggt med de kommande OPI lacken ;-)

 3. Rosa såklart, det är ju den ultimata färgen! ;)
  (och om du nödvändigtvis inte vill det så funkar rött också..)
  .-= » SugarPuffs senaste inlägg: =-.

 4. Regnbåge kanske?
  Hade en idé om att raka av mig håret, låta det växa en decimeter, bleka och färga indigo, låta det växa en decimeter, bleka och färga den nya utväxten nästa regnbågsfärg och så vidare :)

  Men iddes inte.
  .-= » Elenas senaste inlägg: Shopping =-.

Comments are closed.