25 april, 2024

Swatchar – Nubar Sparkle Collection

Ok, redo för lite glitter? Jag har swatchat Nubar Sparkle på nagelhjul, så ni får ett sätt att se dem på än på mina naglar. Om ni vill se hur de ser ut live, besök Sminkan vetja! Nubar Sparkle kommer med Nailmail nästa månad!

Jag har väl en 3-4 lager av varje, eftersom jag ville ha ett täckande resultat. Men har man ett grundlack tex behövs det nog inte. Ni ser också att de är väldigt korniga allihopa, det är inget topplack på dem. Bilderna är också tagna med blixt i dagsljus. Klicka upp bilden för större format om du vill.

Från vänster: Star Sparkle, Meadow Sparkle, Fire Sparkle, Petunia Sparkle

Från vänster: Fire Sparkle, Petunia Sparkle, Hyacinth Sparkle

Från vänster: Petunia Sparkle, Hyacinth Sparkle,Violet Sparkle

Från vänster: Violet Sparkle, Sky Sparkle, Night Sparkle

7 tankar på “Swatchar – Nubar Sparkle Collection

  1. Jag har fuskat och redan beställt Petunia, för jag kunde bara inte hålla mig ;) Men likväl ska jag ha hela kollektionen sen, för en back-up av Petunia är inte fel alls!

  2. De är jättefina! Men hur lätt/svårt är det att få bort dem med remover? Jag provade Opis Mad as a hatter och fick nästan SKRUBBA mina naglar med remover – inte kul alls, så jag är lite avvaktande just när det är mycket glitter.

    1. Jadu, fråga Sminkan! Jag har bara testat med ett lager och det gick bra. Men jag ville inte swatcha på mina naglar just därför utan på ett hjul.

Kommentarer är stängda.