Egentligen är det livsfarligt att gå in på Lush, eftersom du får så extremt bra hjälp där direkt! Det går helt enkelt inte att gå in och *ignorera* tjejerna som jobbar där utan de hälsar och kommer fram direkt och frågar om man behöver hjälp. Ger man dom tillfälle berättar de och demonstrerar och det är väldigt svårt att gå därifrån utan att köpa nåt. Tänk på det ni, ni snorkiga elitister på Kicks och Åhléns!

Jag gick iaf in med förutsättningen att hitta nån schysst nattkräm, återfuktande och läkande och jag hoppas jag fick rätt. Imperialis blev valet, se nedan för mer info. Dessutom blev det ett ansiktsvatten, fast det kanske var lite dumt då jag ju har ett från L300 som jag inte testat än… Jaja, det blev iaf Eau Roma Water. Eftersom detta blev ett köp över 200 kr, 278 kr för att vara exakt, fick jag även en gåva på köpet! Jag valde schampot Cynthia Sylvia Stout, ett ölschampo för tunt och flygit hår.

Som sagt, trevliga biträden säljer mer!

Imperialis

Pris: 149 kr / 45g
Ansiktscrème för normal hy och blandhy

Imperialis, vår kejserliga hudcrème, passar hudtyper som inte kan bestämma sig för om de är torra eller feta. Du vet vad vi menar, den klassiska blandhyn med oljig panna, glansig näsa och haka ibland, medan resten av huden uppför sig alldeles normalt. Behandla din hy kungligt

Ingredienser: Lavendelavkok (Lavendula hybrida), Kungljusdekokt (Verbascum thapsus), Apelsinblomsvatten (Citrus dulcis), olivolja (Olea europaea), Stearic Acid, Sheasmör (Butyrospermum parkii), kakaosmör (Theobroma cacao), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Apelsinblomsabsolue (Citrus dulcis), Tigerlija Extrakt (Lilium candidum), Johannesörts Extrakt (Hypericum perforatum), Fläderbloms Extrakt (Sambucus nigra), Viollövs Extrakt (Viola odorata), Solros Extrakt (Helianthus annuus), Alkanett Extrakt (Alkanna tinctoria), Triethanolamine, Methylparaben, Propylparaben

Eau Roma Water

Pris: 99 kr / 250g
Ansiktsvatten som återfuktar – för blandhy och torr hy

Eau-Roma Water doftar som en vildvuxen rosenträdgård på landet. Den tar hand om och friskar upp huden och är särskilt bra för mogen och torr hy. Lavendelhydrolatet balanserar din huds produktion av sebum. Använd efter rengöring på kvällen för att ta bort rester av make-up och under dagen för att fräscha upp huden.

Ingredienser: lavendelhydrolat (lavendula hybrida), rosenhydrolat (rosa centifolia), parfym (perfume), methylparaben.

Cynthia Sylvia Stout

Vikt: 500 g 179 kr
Schampo för styrka och glans

Cynthia Sylvia Stout börjar få några år på nacken men står sig än som ett av de bästa schampona från Lush. Det är inte alls konstigt med tanke på dess välgörande kraft och rika ingredienser. Cynthia Sylvia Stout är ett krämigt och vårdande ölschampo med jästinfusion, färsk citronjuice, citronolja och cognacsolja!

Ingredienser: irländskt öl (irish beer), ammonium lauryl sulfate, cocamide DEA, lauryl betain, jästinfusion ( yeast betaglucan), färsk citronjuice ( citrus limonum), cognacsolja (cognac oil), citronolja (citrus limonum), parfym (perfume), methylparaben, propylparaben.

Okategoriserade
  1. Vill bara säga att anledningen till att du alltid får så bra hjälp på Lush är att kravet för att få behålla sitt jobb där är att merförsälja i mängder till alla kunder. Varje timma kollar man hur många kunder som varit inne i butiken och hur många varor som sålts sen räknar man ut ett genomsnitt på det. Om en kund tittar på hårvård eller hudvård måste man i princip visa hela sortimentet inom dessa kategorier och tvinga kunden att köpa fler grejer. Ville bara säga hur det är! Och nä…jag är inte bitter…hahaha!!

Comments are closed.