Vi sitter just nu i varsin soffände och kollar på Gladiator. Mäktig film, inte sett hela på länge och denna är dessutom extended. Sweet.

Men så snart filmen är slut ska till gymmet! Blir ett lätt rygg- och axelpass tror jag, kanske armarna också. jag göra Anders sällskap till hans gym. Imorgon blir det ett tyngre benpass på mitt gym. Måste komma igång med rutinen igen, tre dagar i veckan.

Vad gör du idag?

image

Okategoriserade
  1. …sitter och hoppas på att jag ska drabbas av gudomlig inspiration så att jag orkar städa…

  2. Kollar F1, byter från rött till grönt i vardagsrummet, nu ska våren in. Sen blir det nog gymmet för min del också. :)

  3. Jag har jobbat, 6-14! Sen blev det lasagne och soffa för hela slanten för att samla energi för jobb 6-14 kommande vecka också. Skulle behöva semester..

Comments are closed.