Nu har jag varit på Itrim och skrivit på avtal! Nu jäklar ska jag träna! Känns som lite lightstart, Itrims metod går ut på cirkelträning i ca 30 minuter där man hela tiden har pulsen uppe vilket på sikt skapar bättre kondition och styrka. Jag kommer träna på dagtid, eftersom jag ju är ledig mån-ons och då blir det billigare.

Jag fick även göra en snabb inmätning, jag kommer tydligen få göra en ordentligt motionsanalys imorgon, men det visade sig att jag har 34% fettprocent i kroppen! BMI är rätt ok, 23, men jag har för stor andel fett mot muskler. En kvinna i min ålder ska ha en fettprocent på ca 24. Så ja, det är dags nu även om jag inte tänker vara med i deras viktminskningsprogram. Börjar jag röra på mig kommer jag gå ner också.

Köpte träningskläder på H&M också idag, ni ska få se dem sen som en före-bild innan jag går och tränar första gången!

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (0)
  • Bra! (0)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)
Okategoriserade
  1. Vad duktig du är som börjar träna! Jag har äntligen lyckats peppa mej själv till att börja jag med, så på måndag ska jag och en kompis iväg och skaffa träningskort. Jag har inte heller några viktproblem men man känner sej trött, onyttig o så ha det börjat synas celluliter på låren och det vill jag absolut inte ha så det är bara till att ta tag i sitt liv.
    .-= » Lenes senaste inlägg: Fredag =-.

Comments are closed.