Bara för att jag var missnöjd med en produkt från Vekk, så kan jag inte påstå att alla deras produkter är dåliga eller avråda er från dem. Jag kan helt enkelt ha använt Anti Acne-krämen på fel sätt och därför fått ett dåligt resultat.

Oavsett vilket, B5-pulver är det enda som hjälpt mot mina finnar och jag kommer alltid rekommendera folk med problem att testa det.

Nu till nyheterna från Vekk!

De har uppdaterat sin webshopp med en massa nyheter och du som läsare av Vacker & Underbar har nu chansen att få 20% rabatt på hela sortimentet! Rabattkoden är vackerunderbar och gäller fram till 2010-03-31 på www.vekk.se alltså.

 1. Blemish Balm Day Cream (En fantastisk kräm som fungerar som concealer och döljer ojämnheter,  din hy ser perfekt ut utan smink)
 2. Mild Liquid Soap + Facial Toner (Ett rengörningskit med tvål och toner som verkar porsammandragande och antiinflamatoriskt, tar bort smink och gör rent)
 3. Blush & Lip Balm + Lip Balm SPF20 (En tub med naturliga ingredienser som ger färg åt kinder och läppar, kombinera med vår vanliga Lip Balm med solskyddsfaktor för bästa finish på läpparna)
 4. Fruity Foam Scrub (En scrub med härlig ljusrosa färg som innehåller de naturliga fruktsyrorna AHA samt BHA)
 5. 7-Day Whitening Cream (Ska vara den mest effektiva icke-medicinska bleknings produkten för pigmentfläckar på marknaden idag. Resultat på 7 dagar)
 6. Cool Slimming Gel + Cool Slimming Solution (Ett kobinationskit mot celluliter. Fettreducerande och slimmande produkt)
Jag har fått chansen att prova en av dessa produkter och valde Blemish Balm Day Cream, men är också sugen på 7-Day Whitening Cream och, såklart, Cool Slimming Gel!
Läs mer om respektive produkt i shoppen på www.vekk.se
Okategoriserade
 1. Nu har jag tröttnat på att testa ny hudvård som inte rår på mina finnar…Vekk är på väg hem i lådan och jag hoppas verkligen det gör nytta! Frakten var ju rätt dyr bara, men jag såg din rabattkod. Frågan är bara: hur lång tid tog det innan du märkte ordentliga resultat?

 2. Två burkar i lådan idag så det var snabb leverans. Lämpligt mitt under det månatliga äckel-finn-böldiga utbrottet längs käklinjen. Nu hoppas jag verkligen på bättring. Till våren då.. =)
  *hoppas, hoppas*

 3. Nu är detta visst ett ganska gammalt inlägg, men jag ÄLSKAR deras kräm! Jag har inte speciellt dålig hy, men har väl alltid någon finne. Jag använder inte krämen för att bli av med finnar, utan för att den fungerar sjukt bra som underlag till smink!

Comments are closed.