16 april, 2024
Okategoriserade

Syoss Instant Shine Treatment

Mitt hår är ganska torrt och sprött. Någon som är förvånad? Nej, inte jag heller, inte ett dugg. Just nu känner jag för en ganska slät och fin frisyr, så då vill man ju givetvis att håret ska vara blankt också. Jag har plattat det nu senaste dagarna för att bli av med frisset, men blev lite nyfiken på Syoss Instant Shine Treatment som jag hittade på Hemköp. Det är en leave-in som arbetas in i handdukstorrt hår.

Någon som testat?

Jag köpte Karins lasagne och en påse vinägerchips på Hemköp också… Så nu blir det middag!

3 tankar på “Syoss Instant Shine Treatment

  1. Hej!

    Fotostafetten startade ju häromdagen och du kom med i lag 2! När du får ditt tema av personen före dig på listan har du två dagar på dig att göra ditt inlägg och skicka ett nytt tema till nästa person.

    Så här fungerar Fotostafetten:
    * Blogga din triss på det tema du får av personen före dig.
    * Hitta på ett nytt tema till nästa person på listan.
    * I ditt stafettinlägg ska du skriva vilket tema du ger till nästa person, länka till denna, samt länka till Fotostafetten.
    * Skriv en kommentar hos personen efter dig och berätta vilket tema du ger henne/honom. Det är så du skickar stafettpinnen vidare.
    * Du har två dagar på dig att fullfölja din sträcka av stafetten.

    Hela listan över stafettlaget finns i bloggen och där uppdaterar jag hela tiden när någon har gjort sin stafettsträcka. Så när du är klar är det bra om du lämnar en kommentar så att jag vet att stafettpinnen vandrat vidare. Jag kommer också att lägga upp en av bilderna från din triss där, men säg till om du inte tycker det är okej så låter jag bli.

    Välkommen till Fotostafetten och lycka till!

  2. Jag kankommendera att köpa Loreal instant repair serum leave in treatment o deras inpackning! Jag dunderförstörde mitt hår i höstas med diverse färgningar o blekningar o trodde aldrig jag skulle få bukt med det, MEN serumet är kanon!! Fick ett helt nytt hår:) Nu har jag dock klippt av mig allt det gamla men fortsätter iaf använda produkterna eftersom jag tycker de är så bra! Kan beställas på forhair.se til bra pris o snabb leverans! Prova vet ja!

Kommentarer är stängda.