28 mars, 2024
Okategoriserade

Dagens idiot

Dagens idiot är Anders mycket ytliga bekanta som gjorde oss sällskap på lunchen. Jag visade bilden på Wendy nedan och då säger han:

– Är det inte såna där (raskatter) som dör tidigt i hjärtproblem?

Liksom, hallå?

Posted by Wordmobi

9 tankar på “Dagens idiot

  1. Sånt där skit får jag höra från folk också om Lothuz, min birma (jag gissar och tror att Wendy är en birma med) jag får anta att folk är avundsjuka för det är så grymt elakt att säga sådär. Jag får även höra om hur inavlade raskatter är och hur fula, dumma, korkade, äckliga etc. Och detta från min så kallade ”vänner”. Avundsjuka eller missunsamhet..

    Usch jag blir arg bara jag tänker på det.
    .-= » SugarPuffs senaste inlägg: =-.

  2. Jag blev så förvånad över en så hjärtlös och cynisk kommentar att jag inte kom på nåt vasst att svara. Katter är ju inte riktigt så drabbade av skönhetsaveln dom hundar är, även om tex siameser och perser är ganska drabbade. Men ja, Wendy är en birma och hon fyller 17 år iår, gud bevars!

    Världens sötaste…

  3. Man får stänga av när det kommer okänsliga och korkade kommentarer om katter! Jag får höra allt förbaskat på jobbet: ”ja, jag har en kompis som har uppfunnit en kattgiljotin, ha ha ha!”, ”Dränk kattfan istället för att slösa pengar på veterinären!” och ”jaså, du är ett sånt där barnlöst fruntimmer som skaffar en massa katter istället för att adoptera en unge?”. Ja, ni hör ju. Så jag stänger av och låtsas som att det regnar. Alternativet vore nämligen att misshandla någon, och det får man visst inte ;)
    Det du fick höra var nog inte något som sades av ren elakhet, utan snarare var det nog så att han bara hävde ur sig något för att bidra till konversationen. Men dumt och okänsligt var det ju lika fullt! Trösta dig med att Wendy inte bryr sig ett skvatt om vad folk säger om henne! :)

Kommentarer är stängda.