3 mars, 2024

Grön Onsdag: China Glaze – Don’t Teal My Vibe

Hallojsan och välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hur känns det, nu när maj blev smällkall igen? Märklig känsla med denna kyla och gröna blad, låt oss hoppas det blir fint snart igen. Du är väl med idag och visar något vackert? Lägg till dig nedan!

Idag fortsätter jag visa lack från China Glaze vårkollektion Spring Fling! Imorgon kommer jag ha en tävling där priset är 3 st från denna kollektion – bla denna! Så kom tillbaka i morgon! Detta är alltså tealgröna China Glaze – Don’t Teal My Vibe, en riktigt läcker metallicduochrom i klassisk blåturkosgrön nyans. Såå läcker och väldigt iögonfallande när man fladdrar med händerna haha! Älskar såna här nyanser!

2 lager, kanske hade kunnat smäcka till ett tredje men tyckte inte att det behövdes. Bra, lite rinnig formula men känner man till hur China Glaze formula fungerar är man beredd på den lilla droppen som alltid smyger sig upp på skaftet och droppar i det sämsta ögonblicket. Lättmanöverlig formula som gav snygga kanter. Något randig finish tyvärr.

Vad tycker du om detta? Något du blir sugen på att vinna rentav?


10 tankar på “Grön Onsdag: China Glaze – Don’t Teal My Vibe

  1. Vilket fint lack! :)
    Jag är med idag, med ditt bidrag från förra veckan ;) Så jävla snyggt att jag nästan dog, tack för att du påminde mig!

Kommentarer är stängda.