Välkommen till veckans Gröna Onsdag! Hoppas du är med idag, ska försöka ordna med sammanfattning ikväll trots min cellgiftsbehandling idag. Förra veckan måste jag som sämst fredag till måndag, så bör gå att ordna. Lägg till via inLinkz nedan, gärna före 21.

Idag visar jag riktigt usla bilder på ett vackert lack. Vi har inget fibernät just nu så har fotat med mobilen och bloggar från mobilen också. Lacket – Honey Bunny Lacquer – Karma Chameleon – är jättevackert men det är ingen snygg finish. Skrynkligt och lite kala fläckar, så lika bra att det är dåliga mobilbilder. Fin duochrom effekt i grönt och lila, mycket vackert finmalt glitter. Gillar det mycket! 

4 lager! Borde använt underkläder, då hade jag kanske klarat mig på 2 lager. Lite seg och trådig formula som torkade långsamt. 

Vad tycker du? 


  • Ja, tror det hade blivit bättre med 1) underkläder 2) bättre topplack. Så detta kan vi visa igen! :D Kul att du var med idag!

  • Kul att du gillar det! Jag mår helt ok idag, får se senare mot helgen. Tack för omtanken och att du var med idag! <3

  • Ja det är snyggt irl!
   Tack så mycket, det är helt ok idag. Blir värre framåt helgen. Kram och kul att du var med idag! <3

  • Ja verkligen tröttsamt. Ska testa det igen med underkläder. Jag mår helt ok idag, får se senare i veckan. Tack för omtanken och kul att du var med idag! <3

Comments are closed.