Äntligen fick jag lite tid över, Mika är rätt klåfingrig och även om det går att ha honom i knät när jag redigerar bilder eller skriver så blir det alltid lite kaos. Så nu kan jag äntligen lägga upp detta bidrag till Blå Måndag, besök Emelie för mer blått!

Idag kommer jag alltså dra igång Depends sommarkollektion With Love From Cuba (eller mer korrekt, From Cuba With Love, som jag inte kan låta bli att kalla den i mitt huvud. Den här kollektionen är somrig och färgstark, mycket rosa och korall, men också den här fina förgätmigej-blå nyansen. Depend – 514, ett blått krämlack i den perfekta blå nyansen. Inte för mintig eller för mörk. Väldigt somrig.

2 lager, perfekt formula och pensel. Depend har verkligen spottat upp sig rejält vad gäller just det.

Vad säger du, är detta en fin sommarnyans?

  1. Nu är jag ingen lingvistisk-expert, men jag tror faktiskt båda varianterna är gångbara. Hur som helst, en härlig och knallig sommarblå! :)

Comments are closed.