Dags för onsdag igen, den gröna onsdagen! Bästa dagen på hela veckan! Ni är väl med idag och visar nåt härligt grönt? Manikyr, mejk, kläder – allt är godkänt och repriser är ok!

Idag visar jag ett lack som legat ett tag i mina lådor, fick det av min vän Ashlie för några år sedan. Det här är hennes egna märke, kolla in I AM Custom Color här! Det här är I Am Custom Color – Dirty Thunder, ett lack som hon tydligen gjorde till bara mig. Det är nästansvart, väldigt mörkt grönt med flakes och glitter i lila och grönt. Så ledsen över att jag inte lyckades ta några solbilder, är ju inte direkt soligt här just nu.

2 lager, riktigt bra formula men lite liten pensel. Dock har ju även formulan och penslarna förbättrats sedan den här flaskan gjordes.

Vad tycker du? Ursäkta mina pumpaorange händer!

 


 

    • Ja, det är fel årstid för nästansvarta lack, jag vet! Men tyckte det var fint ändå =) Kul att du var med idag!

Comments are closed.