Dags för onsdag igen, den gröna onsdagen! Bästa dagen på hela veckan! Ni är väl med idag och visar nåt härligt grönt? Manikyr, mejk, kläder – allt är godkänt och repriser är ok!

Idag visar jag ett lack som legat ett tag i mina lådor, fick det av min vän Ashlie för några år sedan. Det här är hennes egna märke, kolla in I AM Custom Color här! Det här är I Am Custom Color – Dirty Thunder, ett lack som hon tydligen gjorde till bara mig. Det är nästansvart, väldigt mörkt grönt med flakes och glitter i lila och grönt. Så ledsen över att jag inte lyckades ta några solbilder, är ju inte direkt soligt här just nu.

2 lager, riktigt bra formula men lite liten pensel. Dock har ju även formulan och penslarna förbättrats sedan den här flaskan gjordes.

Vad tycker du? Ursäkta mina pumpaorange händer!

 


 

Vad tycker du om detta inlägg?

  • Älskar det! (2)
  • Bra! (1)
  • Helt ok! (0)
  • Ingen åsikt (0)
    • Ja, det är fel årstid för nästansvarta lack, jag vet! Men tyckte det var fint ändå =) Kul att du var med idag!

Comments are closed.