När man ser mitt överfulla sminkbord tänker man kanske att nu får det vara nog. Men lustigt nog tänker jag aldrig så när jag hittar nåt kul! Fast visst kan det hända att jag faktiskt hittar grejer jag glömt bort att jag hade!

Nå, i lördags köpte jag som sagt Make Up Stores High Tech Lighter i färgen Platina när jag träffade Linda. Jag har inte testat den ännu, men den är mer klistrig än Dignity iaf. 155 kr på Make Up Store.

mus-isadoraNär jag var på Ica Kvantum i Hageby hittade jag också de två små foundationtuberna för 29,90 kr styck. De måste man ju testa så klart! Jag tog Cool Beige och Medium Beige, och själva foundationen heter Lift & Cover – alltså för tanter som mig.

mad-2mad-3

Från M*A*D då, som jag fick i fredags äntligen efter att ha väntat i tre veckor eller nåt. Jag beställde dels tre gelliners, från vänster Oceanic, Peacock och Venemous (men på handen är det Peacock, Oceanic och Venous nerifrån och upp) – men också 7 st samplepåsar av ögonskuggor.

mad-1

Från övre raden till vänster: Gossip, Furious, Fuji och Intuition. Nedre raden till vänster: Star-struck, Translucent Veil (puder, inte ögonskugga), Spellbound och Snow Angel.

Gött mos! :D

Okategoriserade

Comments are closed.