hm-goingbananas-1

Tisdagsgult, med banantema!

Det här lacket har jag fått från Tove i min födelsedagsgrupp. Hon tog fasta på vårt arbetsnamn för den lille, Crazy Banana. Hon skickade en babyfilt med Ikeas banantyg och detta lack – H&M – Going Bananas. Hon sydde även en jättefin body med mössa, så otroligt duktig hon är! Ni måste kolla in hennes Prinsen av Saxtorp om du vill ha barnkläder av hög kvalité. Ni ser en del av filten längst ner.

Detta är en ganska mild gul nyans, pastellgul. Mycket klädsam men dåliga bilder tyvärr. Jag har tre lager här, gula lack är alltid svåra att lacka med. Det blir flammigt och tradigt, så tre eller egentligen fyra hade behövts.

Hyfsad torktid och formula åtminstone.

Tack igen fina Tove!

hm-goingbananas-2hm-goingbananas-3hm-goingbananas-4hm-goingbananas-5hm-goingbananas-6