chinaglaze-neononon-1

Idag är det Sveriges Nationaldag! Jag är ledig idag, som alla andra arbetare med kollektivavtal och ett jobb som inte behöver utföras även på helgdagar. Normalt hade jag haft blågula naglar men jag vill verkligen visa detta för er!

Det här ännu ett neonlack ur Sunsational Neons On The Shore Collection från China Glaze. Denna gång neonlaxrosa Neon & On & On, så otroligt vacker! Det här är en extrem neon, den lyser som en fyrbåk och nyansen är såååå fin! Hittills är detta min favorit som jag testat, iofs bara tre än så länge men ändå. Nyansen är klart rosa, men den är så lysande att det liksom inte är rosa. Men ni har säkert sett skor på gymmet i exakt denna nyans. Älskar den!

Två lager har jag använt här, mycket bättre formula än det gröna från igår. Lättmanövrerat och torkade hyfsat snabbt. Väldigt svårfotat dock, jag har fotat både i sol och dagsljus men det går verkligen inte att visa nyansen helt rätt. Det är så lysande att det inte fångas helt enkelt.

Älsk på detta som sagt! Och med detta bidrag deltar jag i Rosa Torsdag som Princessemma håller i!

Vad gillar du detta? En härlig sommarnyans eller vad säger du?

chinaglaze-neononon-3chinaglaze-neononon-4chinaglaze-neononon-5chinaglaze-neononon-6chinaglaze-neononon-2

  1. Ohh, snyggt!

    Igår när jag kom hem från Tyskland, hade jag en avi från posten, ett paket att hämta. Bl a jelly-delen av Sunsentional. Nu måste jag testa ett av de lysande rosa där …

  2. Helt underbart! Jag som inte borde köpa fler lack, men nu känner jag ett stort behov av det här! :P

Comments are closed.