glittergal-skatergirlgreen-1

Så var det dags för veckans Gröna Onsdag igen! Den här veckan är jag ju på Cypern med min familj, så jag kommer inte göra någon sammanställning ikväll. Men jag hoppas ni är med ändå, trots att jag inte kommer besöka er förrän jag kommer hem? Har jag wifi på rummet kanske jag besöker er ändå! Så lägg till din länk nedan och besök andra som är med idag!

Men mer Glitter Gal idag, neongröna Glitter Gal – Skater Girl. Tro mig, det är neongrönt. Men det går överhuvudtaget inte att fota det på ett vettigt sätt, det blir helt galet i kameran. Det är en härlig ljust grönt neon, inte som China Glaze I’m With The Lifeguard kanske men ändå. Väldigt fint är det iaf även om det inte går att fota!

Här är det två lager, lättlackat och enkelt att få snyggt. Läckert!

Vad tycker du om detta? Ge mig din åsikt bland kommentarerna!


English: Glitter Gal – Skater Girl, green neon! Yeees!

glittergal-skatergirlgreen-2glittergal-skatergirlgreen-3glittergal-skatergirlgreen-4glittergal-skatergirlgreen-5glittergal-skatergirlgreen-6

[inlinkz_linkup id=416840 mode=1]

  1. Glömde av att länka in mig bland länkarna och nu går det inte längre va? Jag var ju med som du vet och visade mitt nya favoritlack. :) Hoppas du har det skönt på semestern. :)

    • Aaw, så synd, men jag fick ju njuta av det ändå! =)
      Jag hade det hur bra som helst, vill ut och resa nu genast!

Comments are closed.